Få styr på din ledelsesmæssig udfordring

Står du overfor en omfattende forandring? Udskiftning af din grundlæggende digitale platform eller en større del af din sundheds-it systemportefølje? En større omorganisering af din organisation for nå nye mål eller fordi ny teknologi ændrer ved den måde vi leverer sundhedsydelser på? Får du for lidt ud af dine menneskelige og digitale ressourcer? Implementering af en større digital forandring eller en ny it løsning?

Måske mangler du tid til at håndtere forandringen selv – måske mangler du drivkræfter, gennemslagskraft og kompetencer i din egen organisation til at drive forandringen – måske mangler du en strategi og en plan for at gennemføre den – måske mangler du bare en sparringspart for at vælge den rigtige vej og håndtere de politiske, medarbejdermæssige, økonomiske og digitale udfordringer, du står over for.

Hvad kan Drivkraft gøre for dig?

Drivkraft Management kan hjælpe dig uanset hvilken af disse behov du har. Mere end 20 års ledelseserfaring på alle niveauer giver Drivkraft den erfaring og ballast, som gør os til en god samarbejdspartner uanset situationen. Drivkraft har desuden rådgivningserfaring fra mange lignende opgaver, som er din sikkerhed for, at vi kan sætte os i dit sted og forstå din udfordring, din forretning og din virkelighed. Vi har erfaring fra de fleste områder af sundhedssektoren – både med effektivisering, system anskaffelser og strategier. Både inde fra sundhedssektoren og som leverandør til sundhedssektoren. Med bred klinisk viden, samarbejdserfaring med mange kliniske og administrative faggrupper og kendskab til udfordringer såvel i primær som sekundær sundhedssektor – og på tværs – forstår vi din forretning indgående.

Drivkraft har stået i spidsen for flere forandringsprojekter med indførelse af ny teknologi som EPJ, for effektivisering af driften på sygehuse og for implementering af nye arbejdsprocesser. Sammen med kunden lægger vi strategien og planen og løser de opgaver din organisation har brug for. Fra Kommunikation og involvering til planer og økonomiopfølgning. Drivkraft er din produktive rådgiver i din organisations forandring uanset din digitale udfordring inden for sundheds-it og velfærdsteknologi.

Kontakt Drivkraft for en uforpligtende dialog.

alt

Kompetencer

  • Indgående forståelse af sundhedssektoren
  • Solid ledelseserfaring i sundheds-it verdenen
  • Gennemslagskraft og drivkraft
  • Forandringsledelse i sundhedssektoren