Få succes med dine projekter

Har du succes med digitale projekter? Måske lykkes din organisation godt med digitale projekter, måske tænker du, du vil gøre det bedre denne gang. Måske mangler du ressourcer, kompetencer og drivkraft i din organisation til at styre projekterne igennem.

Drivkraft har mange års erfaring med at styre offentlige it projekter – både de store og de små. Offentlige it projekter er ofte kendt ved, at interessentkredsen er stor, projektet følger en offentlig og politisk agenda, og ofte implementeres en ny løsning gennem en offentlig anskaffelse. Ofte er priserne pressede og parterne på begge sider af bordet bliver presset under implementeringen.

Hvad kan Drivkraft gøre for dig?

Med erfaring fra både kunde- og leverandør side og en stor indsigt i især sundhedssektorens it anvendelse har Drivkraft unikke kompetencer til at hjælpe dig med at styre projektet igennem. Drivkraft kan udfylde den rolle du har brug for inden for ledelses af projekter. Fra programledelse og projektledelse til facilitering af svære samarbejdsprocesser. Fra forhandling med kontrakten i hånden til pragmatisk løsning af gordiske knuder undervejs. Fra motiverende forandringsagent og facilitering af test og implementering til konkret dokumentation af fx afklaringsforløb.

Kontakt Drivkraft for en uforpligtende dialog.

alt

Kompetencer

  • Kompetent og kontant program- og projektledelse
  • Indgående forståelse af din forretning og det politiske landskab
  • Gennemslagskraft og drivkraft
  • Kontrakt management og forhandling