Bliv klar på et nyt marked

Er du som leverandør på vej ind i et nyt marked inden for sundheds-it eller velfærd? Er du i tvivl om hvor dit marked er og hvem dine kunder er? Og om dit produkt kan sælges? Ved du hvem dine konkurrenter er og hvor stærke de er? Hvordan du kommer ind på et bestemt marked og evt. kommer på nødvendige offentlige rammeaftaler? Ved du hvordan du går til markedet og hvad din break even er på markedet ? Har du funder alliance partnere?

Måske mangler du sparring eller review af din salgsstrategi eller go-to-market strategi! Måske mangler du en analyse af markedet og dine konkurrenters position. En afsætningsvurdering. Måske mangler du hænder til at udføre opgaven.

Måske er du klar på din kunde og dit marked – men mangler kompetencer til at formulere dit budskab til din kunde.

Hvad kan Drivkraft gøre for dig?

Drivkraft kan løse disse opgaver sammen med dig. Vi har tidligere udført såvel markeds- og afsætningsanalyser, som betød at vores kunder valgte den rigtige tilgang til markedet. Vi kender den offentlige sektors beslutningsstrukturer og købsmønstre og konkurrence på forskellige områder. Vi kan sparre med dig – evaluere og udfordre din strategi.

Vi bidrager med kompetencer til tilbudsskrivning og strategi, hvis det er det der er dit behov. Vi kender din kunde.

I salgsopgaver arbejder Drivkraft ofte sammen med Kucon Aps

Kontakt Drivkraft for en uforpligtende dialog.

alt

Kompetencer

  • Indgående forståelse af købsmønstre og beslutningsstrukturer i den offentlige sektor
  • Bredt kendskab til markedet for sundheds-it og velfærdsteknologi
  • Gennemslagskraft og drivkraft
  • 15 års salgsledelseserfaring